Bodymine

Tom Huybs

Tom Huybs

Wie ben ik

Ik ben Tom Huybs en heb al heel wat ervaring op de teller staan. Tijdens de middelbare school volgde ik in het Sint-Gummaruscollege in Lier de richting Humane Wetenschappen. Daarna trok ik naar het Coloma-Instituut in Mechelen. Daar leerde ik de eerste knepen van het kinevak. In 1996 studeerde ik als gegradueerde in de kinesitherapie af.

In 2006 startte ik mijn eigen praktijk, na een succesvolle carrière als kinesist in dienstverband in de zorgsector. Die praktijk groeide ondertussen tot Bodymine uit. Bovendien bracht ik andere bewegings- en dieetspecialisten onder hetzelfde dak samen.

Mijn specialisaties

Tot slot bezit Tom een grote passie voor inspanningsfysiologie, trainingsleer en sportbegeleiding.

Tarieven

Ik ben een gedeconventioneerde zorgverstrekker.

Wanneer een kinesist gedeconventioneerd is, dan rekent hij niet de officiële tarieven – zoals door de ziekenfondsen en de zorgverstrekkers vastgelegd – aan. Een gedeconventioneerde kinesitherapeut aanvaardt het akkoord met de ziekenfondsen namelijk niet langer. Een zorgverlener is niet verplicht om het akkoord blijvend te ondertekenen. Op die manier bepaalt een dergelijke kinesist zijn eigen honorarium.

Ik reken een licht hoger tarief aan dan het officiële tarief. Echter komt het ziekenfonds bij al onze kinesisten tussen. Je zal wel iets meer remgeld opleggen.

Tom Huybs
Tom Huybs

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij bevestiging accepteert u onze privacy voorwaarden.  Meer info